Liekas, ka esmu uzstādījis antirekordu alus dzeršanā – šajā mēnesī esmu izdzēris kādus 10 alus. Neslikti priekš tā saucamā hokeja mēneša. Tiesa, pēdējā laikā interese par hokeju noplakusi.

Pagooglēju internetā savu pašsajūtu un no 7-8 sūdīgās pašsajūtas izraisītājiem, trīs esmu centiem izslēgt. Alus, kaut kas līdzīgs kofeīnam (fuck, stulbajā kolā, ko dzēru, arī ir kofeīns) un stress nav vairs mana ikdiena. Esmu gan aizmirsis, kas bija pārējie izraisītāji. Cerams, ne neiešana pie ārsta, ha ha. Un, ja ņem vērā, ka iešana pie ārsta arī izraisītu kaut kādu stresu…

Nē, nu stress jau ir, bet es kā intraverts daļu no problēmām droši vien radīju sev galvā. Tagad cenšos pie tā piedomāt un neradīt stresu no tukšas vietas.

Šobrīd Spotify klausos Latvijas smagsvaru Busuļa, Dona un Prāta Vētras dziesmu. Ja pirms kāda laika (2008. gada aprīlī, ha ha) rakstīju, ka Prāta Vētras tajā brīdī jaunais singls ir sūds, tad par šo dziesmu jāsaka – euu, kaut kur dzirdēta dziesma. Ā, jā – trijotne tač’ spēlē vienādas dziesmas.

Un vēl tajā gadā rakstu, ka kefīrs ir labs līdzeklis, lai atmestu alus dzeršanu. Acīmredzot tomēr nav.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.